Gratis ‘Oh, werk ik zo’ worksheet

Ik wil echt afvallen – ’s avonds minder werken – vaker en eerder mijn mond open doen  – meer geduld hebben – en toch lukt het me maar niet. Door deze praktische worksheet in te vullen kom je achter de goede reden waarom het je niet lukt. En neem je de eerste stap om het wél te bereiken. 

=

direct praktisch aan de slag met een eigen casus

=

de vragen en voorbeelden leiden je door de worksheet

=

diepgaand, je komt tot inzichten die je blijvend helpen

=

de eerste stap helpt je om de volgende te zetten

Snel tot de kern

Hoe merk jij dat dit onderwerp nú een probleem is? Wat moet er aan het einde concreet veranderd zijn? Het lijken eenvoudige vragen. Vaak blijkt het toch lastig om de antwoorden concreet te maken. Het mooie is dat dit soort vragen je dwingen te voelen waar het je echt om gaat. Ik help je om snel tot de kern te komen.

Vertragen om te verdiepen om vervolgens te versnellen. Dat is wat ik doe. De ‘Oh, werk ik zo’ worksheet is hiervan een voorbeeld. Ik heb het ontwikkeld om jou, op een laagdrempelige manier, jezelf beter te leren kennen. Het start met het formuleren van iets wat je graag wilt veranderen in je gedrag, en wat maar niet lukt. De vragen en voorbeelden erna helpen je om tot zelfinzicht te komen. Soms is dat confronterend, maar altijd verhelderend. Het eindigt met een eerste concrete, kleine stap. Die zal bewijzen dat je ‘het’ wel kunt veranderen. Klik op de knop om de ‘Oh werk ik zo’ worksheet direct te downloaden.

Regelmatig organiseer ik een ‘Oh, werk ik zo’ workshop van drie uur voor een kleine groep. En iedere keer weer bewijst de methode zijn effectiviteit.